Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:15
banner
Tréning, úrazy a regenerácia

Ako správne používať produkty PREMIUM ENERGY

Chcete vedieť v akých situáciách a pre koho sú produkty PREMIUM ENERGY vhodné? Ako ich správne používať aby ste využili ich potenciál naplno? A čo ak existujú situácie, kedy je konzumácia produktov úplne zbytočná? Toto všetko si prezradíme v nasledujúcom praktickom článku.

img
Zuzana
Pridané: 06.11.2020, 11:43
Reagovať
Pridané: 06.11.2020, 11:43
Reagovať
SPORT PREMIUM ENERGY
Ahoj, aj ja by som sa chcela podeliť o svoju skúsenosť s produktom SPORT PREMIUM ENERGY, ktorý som využila pri ultra behu dlhom 107 km. Na nízkosacharidovej strave som bola asi pol roka a tak som si pre istotu dala tieto sacharidy, predsa pretek trvá až 18 hodín a potrebovala som sa poistiť. Môžem povedať že energiu som mala celý čas veľmi dobrú, výborne som sa cítila dokonca aj na konci, samozrejme nohy veľmi boleli ale to je už niečo iné. Chcela by som poďakovať za tento produkt, myslím že je to naozaj prelomová vec, používam to počas všetkých ťažkých pretekoch. (Chválil si to aj kamarát ktorý je síce na bežnej sacharidovej strave ale cítil rozdiel - ale to je vedľajšie).
Chcela by som sa aj opýtať, vedela by som sa časom dopracovať k stavu že žiadne sacharidy nebudem potrebovať počas náročných pretekov? Alebo je to absolútne prirodzené že počas náročných dní si treba dopriať viac kvalitných sacharidov? Ďakujem za radu a vlastne všetky články ktoré vychádzajú, zmenilo mi to život a pohľad.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 06.11.2020, 15:46
Reagovať
Pridané: 06.11.2020, 15:46
Reagovať
Re: SPORT PREMIUM ENERGY
Gratulujeme k sebapoznaniu, ku ktoremu vam dopomohol aj SPE produkt, ktoreho recepturu som tvoril spolu s Kompavou. Ak ide o otazku, domnievam sa ze uplne bez sacharidov to mozne nie je, aj ked ich prijem (a zbytocna zavislost na nich pri vykone) sa da vyrazne minimalizovat cez ciastocne hladovanie, lowcarb alebo keto protokol stravovania, takymito suplementami ako je SPE alebo PPE ale aj spravne pouzitym cyklovanim prijmu sacharidov (3 dni pred tazkym zavodom jeden velky sacharidovy den, potom ostatne dni uz len povodny rezim...). Problematika sa da rozoberat rozne, no po tejto mojej odpovedi budete mat mozno dalsie otazky, tak potom odpoviem na to, co vas zaujima. Drzim palce pri vasom napredovani.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Zuzana
Pridané: 09.11.2020, 12:13
Reagovať
Pridané: 09.11.2020, 12:13
Reagovať
Re: Re: SPORT PREMIUM ENERGY
Snažím sa praktizovať všetko čo ste písali, čiastočné hladovanie, silový aj vytrvalostný tréning na lačno, SPE a aj Carb back-loading day ktorý mi ale vyhovuje nie tri ale dva dni pred pretekom (možno mám rýchlejšiu celkovú regeneráciu) ale všetko hlavne od pocitu záleží. A všimla som si na sebe že mi oveľa viac vyhovuje ak sacharidy minimalizujem úplne, oveľa lepšie a stabilnejšie sa cítim. Rada by som niekedy prišla aj na váš tréning ale momentálne v tejto situácii to nie je možné. Tak neviem či by ste mi vedeli ešte niečo poradiť. A ďakujem, verím že budeme mať možnosť sa ešte stretnúť.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Europa
Pridané: 10.04.2017, 09:51
Reagovať
Pridané: 10.04.2017, 09:51
Reagovať
Premium energy
Dobrý deň Vladko! Srdečne Ťa pozdravujem. Mám teraz dva vaše produkty. Welnes proteín používam hlavne do smoothy a Premium energy , večer do plnotučného jogurtu, nakoľko som čítala ,že ho môžem používať v ktorúkoľvek hodinu počas dňa. WP aj Premium energy ma veľmi zmenili ale asi aj spolu so stravou a športom. Konečne začínam mať oveľa viac energie. Vydržím aktívna aj keď prídem domov z práce, najem sa a hneď sa môžem pustiť do záhradkárskej práce, alebo upratujem, skrátka som v pohybe až do večera. Ráno na lačno cvičím cca 1 hod. Som veľmi spokojná, lebo mi nikto nedokázal poradiť ako prísť k energii. Vždy som sa sťažovala svojej endokrinologičke, že som bez energie, hneď cítim únavu ( mám vyoperovanú štítnu žľazu-hypertyreóza), ale ona mi nevedela poradiť , vždy mi odpovedala, že hormóny mám v poriadku (užívam denne tabletku). Preto som nesmierne rada, že už konečne nie som ako spiaca Ruženka. Premium energy mi v tomto veľmi pomohol. Ja by som však uvítala aj keď viem, že starostlivosť o mladých ľudí je najdôležitejšia, ale keby bola kapitola špeciálne pre seniorov, čo sa týka pohybu (lebo tam sú možnosti úplne iné aj keď ja sa pokúšam skúšať vaše najjednoduchšie cviky aj keď ma to niekedy nahnevá že veď toto som za mladi vedela a teraz ani myslieť), a stravy. Ja čítam tieto vaše stránky veľmi rada, niekedy sa nemôžem od nich odtrhnúť, ale viem že stále niečo robím zle keď sa mi váha nechce pohnúť dolu. S manželom sa stravujeme rovnako a on schudol 7 kg a ja nič. Veľmi pekne ďakujem za vaše výživné články a výborné produkty.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 10.04.2017, 23:24
Reagovať
Pridané: 10.04.2017, 23:24
Reagovať
Re: Premium energy
Dakujeme za podnety, chvalu a gratulujeme k prvym dosiahnutym vysledkom. Tie podnety k cviceniam pre seniorov su opravnene a rozumiem co treba. Zatial som nemal kapacitu spracovavat aj nieco taketo, zaroven je to narocne, pretoze co clovek to rozne zvlastnosti, obmedzenia, schopnosti atd a je uz potom velmi tazke najst nejaky ten smer. Tu prikladam seriu nejakych cvikov a navodov na doma, ktore v nejakej limitovane podobe mozu byt pouzitelne:

https://www.vladozlatos.com/kurz-3-zakladne-cviky.html

Napriklad jeden z najrychlejsich sposobov, ako nabrat silu do tela (a teda aj metabolicky hladne a funkcne svaly, ktore zabezpecia dalsie chudnutie) je taky, ze ak neviete urobit zhyb, tak viete tento pohyb urcite aspon brzdit. Cize postavite sa na stolicku, chytite sa pod bradou hrazdy a z celej sily co najpomalsie sa budete spustat dole. Pokial budete vladat, tak na 1-2 sekundy sa mozete zastavovat aj v roznych polohach. Postupom casu sa sila natolko zlepsi, ze utiahnete uz aj svoj prvy zhyb. Podobnym sposobom (vola sa to negativna seria) sa mozete zlepsit v roznych inych pohyboch ako drep na jednej nohe, kluky, tricepsove kluky, cviky na kruhoch ci hrazde.

Ak vsak ide o chudnutie, netrapte sa. Ak ste zlepsila svoj stav a mentalnu hmlu, znamena to, ze vas metabolizmus (bunky a mitochondrie, kde sa energia tvori) sa postupne zlepsuju a opravuju. Ak tie budu fungovat skvelo, mozete sa zacat este viac hybat, zvysovat svoje standardy a limity. Nie len tie silove, ale aj bezpecne rychlostne. Napriklad za ako dlho vam trva vybehnut na 12-te poschodie alebo presprintujete 100m? Odmerajte si to dnes a porovnajte o 2-3 mesiace. Ak sa radikalne zlepsite, mozete ocakavat, ze aj vase telo sa zlepsi. Pamatajte, ze najcennejsi majetok na vasom tele su svaly, cize tie si musite pestovat. Oni vam az potom dodatocne pomozu schudnut nadbytocny podkozny tuk. Popritom citajte aj nadalej nase clanky, pripadne sa zastavte na nas pripravovany event, kde vsetko ziskate za jeden den v prehladnom info baliku:

https://www.ovladnisvojetelo.sk

Drzim vam palce pri napredovani.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Kristina Staron
Pridané: 04.03.2017, 21:48
Reagovať
Pridané: 04.03.2017, 21:48
Reagovať
Premium protein energy
zdravim opytam sa chystam sa zakupit ten premium protein energy.
Ked vstavam o 5 a cvicim o 12 tak nemusim ranajkjovat ze? uz som skusala aj neranajkovat a v pohode nic sa nestalo vydrzala som. Potom si dat po treningu 30-45 min protein a do hodiny sa dajme tomu najest. A potoom uz nic nebude to malo?Potreningove jedlo by mi tak o 3 vychadzalo a zase to 5 rana by som cca 14jh pohladovala.
alebo keby som dala aj ranajky nebolo by to zase vela tych bielkovin? a sacharidy napr spolu s potreningovym jedlom dokopy alebo radsej niekde som citala tych 45 min po jedle. Tak to mam zjest samu ryzu dajme tomu 45 min po jedle? :) sachar.dezerty nechcem . A sacharidy aj v netreningovy den? na tu veceru? to je asi vsetko co potrebujem vediet :) zhruba tvoj nazor poprosiiiiim dakujeeeeem
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 07.03.2017, 05:52
Reagovať
Pridané: 07.03.2017, 05:52
Reagovať
Re: Premium protein energy
Nemusis ranajkovat, aj toto je na experimentovanie a skusanie roznych modelovych situacii. Ten protein premium energy ti pomoze ziskat lepsi metabolicky komfort (ak zo sacharidov postupne uberas) a samozrejme dolezite ziviny pre regeneraciu. Ci to nebude mnoho bielkovin si musis asi vypocitat aj podla toho, co skonzumujes. Z dlhodobeho horizontu ak ich bude mnoho (napriklad nad 1g na 1kg tvojej aktivnej telesnej hmoty - cize bez tuku), tak sa mozu premienat na glukozu a teda nepriamo pridavat do prijmu sacharidov. Sacharidy by som odporucil potom uz len na veceru ako posledny chod. Na ostatne som ti odpovedal v druhom komente.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Kristina Staron
Pridané: 07.03.2017, 21:35
Reagovať
Pridané: 07.03.2017, 21:35
Reagovať
Re: Re: Premium protein energy
chapem takze lepsie bude ist na lacno, potom zacvicit vypit protak, tak do hodky sa najest len zelenina, bielkoviny a tuk to bude okolo 1 dajme tomu a potom uz len neskorsia vecera, a do tej vecere zaradim sacharidy a bielkoviny si preratam tak aby som ich nejedla vela takze ich ukratim v jedle po treningu alebo na veceru kedze vazim 59kg pri 164cm. :)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 08.03.2017, 13:47
Reagovať
Pridané: 08.03.2017, 13:47
Reagovať
Re: Re: Re: Premium protein energy
Cvicit na lacno treba vzdy. Do dalsej optimalizacie ti drzim palce, ved priebezne nam napis, co si o svojom tele zistila, ako na veci reagujes a cim by si sa chcela pochvalit tu medzi ostatnymi...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
jaroslavmanakzv
Pridané: 16.06.2016, 22:16
Reagovať
Pridané: 16.06.2016, 22:16
Reagovať
PROTEIN PREMIUM ENERGY
Dobrý večer
chcel by som sa opýtať či sa dá PROTEIN PREMIUM ENERGY kombinovať napr. s banánom alebo bylinkami na smoothie, ktoré by som mal ako náhradu za raňajky a vôbec ako jediné jedlo na dopoludnie, nakoľko ďalšie jedlo by mal byť až obed, poprípade s čím ho ešte skombinovať?
Ďakujem Jaro
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 17.06.2016, 07:20
Reagovať
Pridané: 17.06.2016, 07:20
Reagovať
Re: PROTEIN PREMIUM ENERGY
Ak by to bol nedozrety zeleny banan, tak by to nemusel byt problem. Pridal by som ale extra sladku 40% smotanu (a by som miesal smoothie pre seba tak aj 2dcl).
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Pavel.lexa
Pridané: 04.06.2016, 21:22
Reagovať
Pridané: 04.06.2016, 21:22
Reagovať
Protein premium enrgy
Ahoj Vlado, po preštudovaní článkov o produktoch PREMIUM som si kúpil PROTEIN PREMIUM ENERGY. Napriek predbežným informáciám sa neviem rozhodnúť o jeho správnom použití v konkrétnom prípade. Ide o výstup na Kriváň, čo predstavuje cca 18 km a 1200 m prevýšenia. To samo o sebe by v minulosti pre mňa neznamenalo žiadny problém. Vzhľadom na vek, 77 rokov, sa to ale pre mňa dostalo do polohy vrcholného výkonu.
Moja konkrétna otázka je: Aké dávkovanie a hlavne aké časovanie použitia by si mi pre túto konkrétnu situáciu odporučil? Rád by som čo najlepšie využil potenciál tohto produktu pre úspešný výstup a návrat.
Za odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom
Pavel
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 07.06.2016, 09:46
Reagovať
Pridané: 07.06.2016, 09:46
Reagovať
Re: Protein premium enrgy
Rozumiem Pavel. Odporucam vam, vyskusat si produkt v jednom tretinovom zatazeni (myslim najma po objemovo casovej strane), aby ste vedeli odchytit moment, kedy potrebujete dalsiu davku. Neviem z toho co pisese odhadnut, pri akom percente z maxima sa vas vykon bude pohybovat (aj vzhladom na vas vek ci neznamy stupen kondicie). Kedze predpokladam, ze vystup bude chodzou (nie behom), tak zjednodusene by som vo vam navrhoval nasledovny postup: rano v den vystupu si dajte na lacno PPE (protein verziu) s vodou alebo zamiesajte do pokrmu (1 davku). Potom pred zaciatkom vykonu si dajte 1 davku SPE (sport verziu) a potom asi kazde 3 alebo 4 hodiny vykonu dalsiu SPE davku. Moze sa ale stat, ze dalsiu uz potrebovat nebudete, ale pre istotu ju majte pripravenu. Aby ste dobre zregenerovali, vecer alebo po vykone si dajte 1 davku PPE. Drzim palce pri vystupe...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Pavel.lexa
Pridané: 12.06.2016, 07:34
Reagovať
Pridané: 12.06.2016, 07:34
Reagovať
Re: Re: Protein premium enrgy
Zdravím Vlado.
Ďakujem za odpoveď, vážim si, že ste si našli pre mňa čas.
Kondíciu sa snažím si udržiavať, aj keď skutočné behanie do kopcov skončilo už dávno.
Keďže na výstup sa dá pripraviť len výstupmi a žiadny vysoký kopec tu v Bratislave nemáme, rozhodol som sa to imitovať opakovanými výstupmi z Patrónky pod TV vežu na Kamzíku (výškový rozdiel cca 250 m) s postupným zvyšovaním počtu výstupov v rámci jednoho tréningu. Záverečný tréning bol pred tromi dňami (5x výstup-zostup len s prestávkou na jedlo) a celkový výkon je porovnateľný s výstupom na Kriváň.
Píšem hlavne kvôli skúsenosti s PPE, ktorú som pri tomto tréningu získal. Večeral som ako obvykle o 18 hod. Ráno, cca 3/4 hod pred prvým výstupom, som si pred ôsmou dal jednu dávku PPE. Raňajky som si nemusel dať ani v obvyklom čase (10 hod), ale až po 3-ťom výstupe o 11:15.
Takže PPE fungoval excelentne. Ďalšiu dávku som už až do ukončenia celého tréningu (15:30) nepotreboval.
Ďakujem Vám aj touto cestou za záslužnú činnosť ktorú vykonávate a za propagáciu zdravého životného štýlu, o ktorý som sa tiež celý život snažil, škoda len, že voľakedy nebol taký prístup k informáciám ako dnes.

S pozdravom

Pavel
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 12.06.2016, 22:36
Reagovať
Pridané: 12.06.2016, 22:36
Reagovať
Re: Re: Re: Protein premium enrgy
Dakujeme za spatnu vazbu Pavel, budeme drzat palce aj pri dosahovani novych vyziev. Nech sa vam dari napredovat.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
qazi
Pridané: 16.03.2016, 15:29
Reagovať
Pridané: 16.03.2016, 15:29
Reagovať
vetsia davka premium energy
ahoj Vlado,asi je to hlupa otazka ale aj tak.co sa stane ked si dam vetsiu davku premium energy,zaujma ma to pre to lebo moj trening casto trva dlhsie ako 2 hod.a nemavam zo sebou vodu a aj pre to ze na maratone sa tazsie da dopllnit vlastne tekutiny aj ked sa to da ale aj tak ma to zaujma
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 21.03.2016, 11:35
Reagovať
Pridané: 21.03.2016, 11:35
Reagovať
Re: vetsia davka premium energy
Nemame odskusane, aka je najvacsia tolerancia, mozno budes prvy, kto to vyskusa. Tym, ze v produkte su aj MCT tuky, tak tie mozu urcit aka bude tvoja horna hranica davky, pretoze vysoky obsah MTC tukov moze prehanat. Co to znamena "vysoky" je individualna zalezitost. Na tekute MCT tuky ma traviaci trakt asi o 50% mensiu toleranciu ako na praskove, ktore su v nasom produkte. Cize napriklad ak ta "prezenie" z 10g tekuteho MCT, tak mozno pri 20g praskoveho MCT este stale nie. MCT su ale velmi uzitocne, mozu prekryt glukozovy deficit, ktory vznika pri prechode na nizkosacharidove stravovanie, cize ich aplikacia je metabolicky velmi osozna. Cize pohladanie najvyssej moznej davky je rozumne, v tvojom pripade dvojnasobne. Daj vediet ako tvoje experimenty dopadli... som zvedavy.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Samo
Pridané: 29.11.2015, 14:47
Reagovať
Pridané: 29.11.2015, 14:47
Reagovať
Pouzitie s inymi doplnkami
Ahoj Vlado, chcem sa opytat, ako premium energy vyrobky reaguju v tele s ostatnymi doplnkami ako jontovy napoj, BCAA tabletky, tabletky na lepsie okyslicovanie svalov, železo, pripadne s gelom ak bez neho uz neviem vydrzat. Pripadne ak vies poradit ako ich uzivat aby sa spolu s premium energy v tele "nebili". Za odpoved vopred dakujem.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 01.12.2015, 12:07
Reagovať
Pridané: 01.12.2015, 12:07
Reagovať
Re: Pouzitie s inymi doplnkami
Nereaguju spolu nijako, co sa ale moze stat, ze ciastocne alebo uplne zmazes ucinok premium produktov, ak si nejakym gelom alebo hypertonickym iontakom navysis glykemiu (cize aj inzulin). Teoreticky pri sustredeniach, kde kazdy den chodis dlhe vycerpavajuce trasy by to nevadilo, pretoze inzulin pre teba urobi medvediu sluzbu a pomoze ti efektivnejsie zregenerovat. BCAA vo vyssich davkach maju silny inzulinogenicky vplyv, pri malych (v zavislosti na to aku mas inzulinovu citlivost) by mohla byt davka cca 5g este v pohode (?). Nakoniec ale teoria ti nepomoze, pretoze mnohe veci si budes musiet vyskusat sam, no skusaj ked tak jednu vec po druhej, aby si mal kapacitu rozlisit co fungovalo a co uz nie...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Samo
Pridané: 29.11.2015, 16:38
Reagovať
Pridané: 29.11.2015, 16:38
Reagovať
Re: Pouzitie s inymi doplnkami
A tiez pri kokosovom oleji pises, ze by sa nemalo pri jeho pouzivani jest vela skrobov. Nemoze vzniknut medzi tymito produktami nejaky problem?
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 01.12.2015, 12:09
Reagovať
Pridané: 01.12.2015, 12:09
Reagovať
Re: Re: Pouzitie s inymi doplnkami
Nemas dovod kombinovat kokosovy olej a PREMIUM produkty spolocne. Postupuj podla davkovania a odporucani v ostatnych clankoch. V premium produktoch uz davku MCT tuku mas, takze kokosac extra pridavat nemusis. Ak si vsak namiesas smoothie spolu s premium produktom a ostatnymi ingredienciami mimo treningu, tak to je jedno, bude to mat dobry regeneracny aj zasycujuci ucinok.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Henou
Pridané: 05.11.2015, 21:50
Reagovať
Pridané: 05.11.2015, 21:50
Reagovať
Veľkosť balenia
Akonáhle bude dostupné veľké balenie, objednávam.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
elis85
Pridané: 07.11.2015, 13:37
Reagovať
Pridané: 07.11.2015, 13:37
Reagovať
Re: Veľkosť balenia
Sú to perfektné produkty, aj tie menšie balenia nie sú drahé. Keď tak odporúčam ti pozrieť na zľavové kódy na http://www.kuponyzdarma.sk/ a ušetriš aspoň pár eur pri nákupe online.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
PEGA
Pridané: 28.10.2015, 21:25
Reagovať
Pridané: 28.10.2015, 21:25
Reagovať
Premium energy
Dlho očakávaný Premium energy som si konečne dnes vyskúšal. S čokoládovou príchuťou. Poobede som ho zmiešal s vodou, Vynikajúco mi chutil. Skutočne som nemal pocit hladu. Po večeri som si ho zmiešal s bielym hustým kozím jogurtom, ktorí si sám v jogurtovači vyrábam. To som bral ako dezert po večeri. Skrátka mi to chutilo a aj môjmu 90 ročnému otcovi.
Určite ho zaradím do svojho jedálnička a budem ho na sebe dlhodobo testovať, Je dobre pochopiť aj teóriu, aby sa viera v jeho praktické účinky stala presvedčením


Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 08.11.2015, 16:05
Reagovať
Pridané: 08.11.2015, 16:05
Reagovať
Re: Premium energy
Dakujeme za postreh, preto odporucam najma tento velmi dolezity clanok kde su dalsie zaujimave informacie:

http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe/spoznajte-vlastnosti-inteligentneho-skrobu-superstarch.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
PEGA
Pridané: 29.10.2015, 04:38
Reagovať
Pridané: 29.10.2015, 04:38
Reagovať
Re: Premium energy
Čo sa týka ceny, pripomínam si Hippokratove slová
Vaša strava nech je vašim liekom
Chorý kamarát necháva v lekárni mesačne 3x vyššiu čiastku

Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
mirina
Pridané: 14.10.2015, 19:44
Reagovať
Pridané: 14.10.2015, 19:44
Reagovať
novy protein
aboj vlado, pytam sa dost lajcky, nejak sa v tom stracam, ale aky rozdiel je medzi wellnes proteinom a tymto novym?
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 04.11.2015, 22:37
Reagovať
Pridané: 04.11.2015, 22:37
Reagovať
Re: novy protein
Mozno sa nestracas, len malo casu venujes studiu tychto poznatkov. Skus aj tento clanok prestudovat a potom napis referat co si sa dozvedela. Rad ti na tvoje hlbavejsie otazky odpoviem:

http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe/spoznajte-vlastnosti-inteligentneho-skrobu-superstarch.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
vande
Pridané: 09.10.2015, 18:21
Reagovať
Pridané: 09.10.2015, 18:21
Reagovať
Vytrvalostny trenink.
Ahoj Vlado.Vyrobky Premium Energy su doplnky stravy alebo náhrada stravy.Ide mi o Sport Premium Energy ci pred vytrvalostnym treningom cca 3,5hod mi stači dat davku tohto pripravku a pocas ešte jednu alebo kombinovat s jedlom.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 04.11.2015, 22:24
Reagovať
Pridané: 04.11.2015, 22:24
Reagovať
Re: Vytrvalostny trenink.
Bude potrebne aby si s tym chvilu experimentoval. Ja sa domnievam, ze ti postaci jedna davka pred vykonom s vodou a druha davka pocas vykonu (cca v 120-tej minute), taktiez s vodu. Budem rad ked nam podas spravu aj o tom, ako sa ti to osvedcilo a ako to najlepsie fungovalo u teba...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
vande
Pridané: 08.11.2015, 02:11
Reagovať
Pridané: 08.11.2015, 02:11
Reagovať
Re: Re: Vytrvalostny trenink.
Tento produkt ma prekvapil.Staci jedna davka pred treninkom a v pohode vydrzim 3,30 hod.Druhu davku pocas treninku som nepotreboval.Je sice drahsi ale stoji za to vyskusat.Zatial som vyskusal jedno cele balenie a hned idem kupit dalsie.Mozne by bolo dobre dat do ponuky vacsie balenie za rozumnu cenu.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 08.11.2015, 17:15
Reagovať
Pridané: 08.11.2015, 17:15
Reagovať
Re: Re: Re: Vytrvalostny trenink.
Cena velkeho - rovnako ako aj maleho balenia sa neodvija od nasej dobre (ne)vole ale od kvality vstupnych ingrediencii. Velke balenia budu dostupne uz asi za tyzden, hoci to malo byt davnejsie. Preco produkt funguje tak ako funguje, je vysvetlene aj v tomto dolezitom clanku:

http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe/spoznajte-vlastnosti-inteligentneho-skrobu-superstarch.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
stevo6
Pridané: 08.10.2015, 11:31
Reagovať
Pridané: 08.10.2015, 11:31
Reagovať
ake MCT tuky
Vlado, preco v zlozeni uvadzate "MCT tuky" a nie konkretnu surovinu z ktorej tie tuky pochadzaju? Pripomina to triky vyrobcov, ked chcu zamlcat nekvalitne suroviny, z nicoho takeho vas nepodozrievam len som zvedavy na dovod. Lebo podla mna je to aj na hrane zakona, vyrobca ma povinnost uviest zlozenie a keby napriklad niekto dal do zlozenia nejakeho vyrobku ze "polysacharid" a spotrebitel by nevedel či je to psenicna muka, zemiakovy skrob alebo nieco ine tak zlozenie by (mozno) de iure zverejnene bolo ale de facto nie.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 08.10.2015, 13:10
Reagovať
Pridané: 08.10.2015, 13:10
Reagovať
Re: ake MCT tuky
Ahoj Stevo, ved ako si si vsimol, v poslednej casti tohto clanku upozornujeme, ze pripravujeme dalsi edukacny clanok, v ktorom predstavime jednotlive ingrediencie podrobnejsie (vyroba, zdroj, preco prave tato...), aby si mohol sam zhodnotit ich kvalitu a rozhodol sa sam za seba, ci je produkt pre teba vhodny alebo nie je.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem