Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:4
banner
Názory a postoje

Postavte na myšlienkach úspešnú kariéru

Už veľmi dávno sme odpovedali na niekoľko zaujímavých otázok, ktoré doteraz neboli zverejnené. Otázky sa týkali našich začiatkov, ktoré sú ťažké pre každého z nás. Ako sme sa v začiatkoch kariéry s prekážkami popasovali my, to sa dozviete z nasledovného článku.

img
Tomas Ivan
Pridané: 10.03.2014, 22:36
Reagovať
Pridané: 10.03.2014, 22:36
Reagovať
Hrdý
Ahoj Wellness Team, Dušan a všetci čo dočítali až do konca. To že na tomto blogu som našiel cestu svojho života je pravda ako poznanie že myšlienky, postoje a presvedčenia vytvorené na základe našich skúseností, tvoria naše životy. Ľudia, ktorý sa koncentrujú v okolí jadra tohto blogu vedia, že je ako čierna diera. Ak sa priblížiš vtiahne ťa a už niet cesty späť. V tomto prípade to znamená, že chceš byť stále lepší a lepší. Avšak ja ešte ako nováčik v plánovaní a organizovaní si života, môžem povedať, že občas sa zastaviť a dať si pár faciek (niekedy aj doslova) s otázkou či robíš naozaj tú činnosť, ktorá súvisí s tvojou víziou a poslaním, je určite na mieste. Som si vedomí, že všetci máme rozdielne životy, všetci máme inú životnú situáciu. No verím, že vždy si človek môže vytvoriť život taký aký chce. Keď si človek uvedomí, že už teraz žije život svojich predstáv, môže si dať otázku. WTF čo robím, na čo myslím, že mám takýto život? Pretvoriť sa z vnútra prostredníctvom výživných informácií, ktoré poskytuje aj tento jedinečný blog, je cesta. Členom kmeňa odkazujem, vždy som s vami a stále čerpám inšpiráciu z vašich činov. Ďakujem Vlado, Tinka a Amelka za opätovné obohatenie môjho života.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 11.03.2014, 23:32
Reagovať
Pridané: 11.03.2014, 23:32
Reagovať
Re: Hrdý
Rado sa stalo Tome, sme radi ze si sucastou nasho kmena :)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Dusan Plichta
Pridané: 09.03.2014, 08:13
Reagovať
Pridané: 09.03.2014, 08:13
Reagovať
Zvyky, zvyky a zvyky
Zdravim Vlado a vsetci citatelia. Absolutne suhlasim s myslienkami tohto rozhovoru, mozno by som este pridal zo skusenosti, ze je dolezite z myslienok vzdy nacrtnut konkretne kroky a byt pripraveny, ze to vobec nemusi vyst. Cele je to o vytvoreni noveho zvyku inovovat, skusat a realizovat sa. To vsak nieje pohodlne ...
Najvacsi problem medzi mladymi ludmi vnimam to, ze vsetci chceme nejake tie istoty, pohodku a velmi dobre sa vieme stazovat na to, ake to je v zahranici pohodlnejsie. Zil som aj v Australii, a i ked je pravda, ze tam clovek zarobi viac, a ma tak isty lepsi pocit bezpecia, tak to zase vobec ziadna pohoda nie je. Neverme iluziam uspechu, ktore na nas niekedy strielaju zarucene navody. Cely navod mame v sebe a je len na nas kde budeme hladat podporu, rady a nasmerovanie. Ja som ho nasiel na tomto blogu a tak Dakujem. Splna svoj ucel. :-)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 12.03.2014, 12:49
Reagovať
Pridané: 12.03.2014, 12:49
Reagovať
Re: Zvyky, zvyky a zvyky
Dakujeme Dusan za tvoj cenny postreh zo zahranicia. Urcite pomoze tym, ktori uvazuju ze svoje stastie budu hladat v zahranici...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem