Tréning, úrazy a regenerácia

Aplikácia iCore & Abs už v App Store

Aplikácia je už v App Store a bude zadarmo, preto sa v prvé dni sa veľmi ponáhľajte. Čím viac ľudí si aplikáciu stiahne zadarmo v prvé dni, tým lepšie pre nás všetkých. Zdielajte prosím nasledovný článok medzi priateľmi, ktorí vlastnia iPhone a iPad zariadenia.

Aplikácia iCore & Abs už v predaji

Dňa 25.7.2012 nám v App Store konečne schválili predaj aplikácie iCore & Abs. Posledných 8 mesiacov sme aplikáciu intenzívne vyvíjali spoločne s Martinom Hermanom a s projektom nám pomáhal aj Filip Kubiš. V prvé dni si môžete našu aplikáciu stiahnuť bezplatne, čo platí na najbližšie dni až do 31.7.2012. Preto vás prosíme, aby ste túto správu rozoslali čo najviac priateľom a známym, ktorí vlastnia zariadenia iPhone a iPad. Čím viac ľudí si aplikáciu bezplatne stiahne v prvé dni, tým viac nám to pomôže v celosvetovom marketingu a rebríčkoch. Aplikácia je zameraná pre zahraničný trh (preto je v angličtine i slovenčine). Našim verným čitateľom, členom v Akadémiách Parkour & Freerun, či Skill LAB cvičencom sme chceli urobiť veľkú radosť a sprostredkovať im niečo z nášho trénerského umenia.

Veríme, že vďaka bezplatnému stiahnutiu veľká väčšina ľudí zaznamená enormný nárast fyzickej výkonnosti v najbližších mesiacoch. Aplikácia sa totiž správa ako tréner (čiže ako keby ja) a diktuje vám čo treba robiť a ako to treba robiť. Dokonca v mnohých ohľadoch je aplikácia lepšia ako ja, pretože má v "hlave" 75 rôznych cvičení, ktoré v tréningu dávkuje veľmi rôznorodo (random). Vďaka tomu nebudete cvičiť to isté cvičenie viac dní po sebe, ale každý tréning bude unikátny. Aplikácia otestuje aj vašu aktuálnu fyzickú zdatnosť a určí, ktorý cvičebný level je pre vás vhodný (máme 4 levely výkonnosti). Ja sám aplikáciu na tréningu s priateľmi používam (vývojársku verziu som mal už 2 týždne nainštalovanú) a musím vám povedať, že aj pre mňa samotného je to makačka ako hrom. Dôvod je ten, že na konci tréningu už človek pomenej vládze, ale aj keby som cvičil podľa aplikácie na začiatku tréningu, je to jedno. Aj ja mám limitovanú kapacitu fyzickej sily, ktorá sa napríklad v D cvičebnom levely akosi vyparí do vzduchu a posledné 3-4 cvičenia už vôbec neviem vykonať naplno podľa predstáv. Tak vidíte, aj pre seba som si pripravil niečo, čo posúva moju výkonnosť vpred. Veríme, že to bude rovnaké aj pre vás.

Do kedy bude aplikácia sprístupnená zadarmo

Nasledovný kalendár vám pomôže pochopiť, dokedy si stihnete aplikáciu spolu s priateľmi do svojho iPhone alebo iPadu zadarmo. Náš marketingový plán vyzerá nasledovne:

  • 1-7 deň (od 26.7 - 2.8.2012) stiahnutie ZADARMO
  • 8-9 deň (od 3.8 - 4.8.2012) stiahnutie za poplatok 0.99 eur
  • 10-11 deň (od 5.8 - 6.8.2012) stiahnutie za poplatok 2.99 eur
  • od 12 dňa (od 7.8.2012) stiahnutie za poplatok 5.99 eur

Cena 5.99 eur bude pre túto verziu aplikácie konečná. Plánujeme v budúcnosti aj PRO verziu, ktorá by bola veľmi prepracovaná a dávkovala by vám iba tie cvičenia, ktoré po analýze budú odstraňovať vaše slabé stránky a nedostatky vo fyzickej sile (disbalancie svalových partií). To však ešte uvidíme.

Tí čo vlastnia viac zariadení od Apple (iPhone, iPad), si budú môcť aplikáciu nainštalovať do oboch zariadení jedným stiahnutím. To však skúsenejší užívatelia Apple vedia. V každom prípade sa však nemusíte obávať, že ak si dnes aplikáciu stiahnete zadarmo, tak že by sme vás nejako dodatočne obťažovali platením za aplikáciu. Keď si raz aplikáciu stiahnete zadarmo, máte ju vo vašom zariadení zadarmo už navždy.

Čo mám robiť keď nemám iPhone ale Android

Túto otázku nám kladú mnohí z vás. Odpovedali sme na ňu už v poslednom príspevku o aplikácii. Android verziu zatiaľ nechystáme, uvidíme podľa úspešnosti v App Store. Všetko je o peniazoch, to väčšina mladých tuší a dospelí to vedia až moc dobre. Najskôr prichádza v úvahu DVD verzia, ale o všetkom vás budeme priebežne informovať.

Teraz sa musíme venovať naplno propagácii toho, čo už máme. Tí z vás, ktorí iPhone nemajú, skúste pouvažovať nad kúpou lacného a použitého iPhone 3GS, ktorý vás nebude stáť mnoho peňazí, ale splní iba tento jeden účel. Možno ho dostanete kúpiť lacnejšie, ako si myslíte. Staršiu verziu ako 3GS si však nekupujte, pretože tá nebude podporovať fungovanie aplikácie.

V čo veríme a prečo sme aplikáciu urobili

Veríme, že naša aplikácia je úplne iná, ako všetky ostatné ktoré ste kedy videli alebo vôbec uvidíte. Veríme, že náš cvičebný program je natoľko unikátny, že máte len dve možnosti na výber: buď ho budete milovať za jeho mimoriadnu účinnosť, alebo neznášať za jeho brutálnu náročnosť. Nič medzi tým neexistuje. Časom si ale zvyknete. Je to len o vašom postoji a ten určujú vaše ciele. Tie spolu ovplyvňujú to, čo sa s vami stane v budúcnosti. Chcete byť po celý život krémeš a ostať bez kondície? Potom aplikácie určite nie je pre vás. My však veríme, že rovnako ako my sa túžite stať lepšou verziou samého seba každým dňom a každou hodinou.

Veríme ale, že aplikácia je skutočne užitočná aj účinná. Pomocou našej aplikácie dokážete reálne posúvať svoju fyzickú zdatnosť až na úroveň, o ktorej sa vám doteraz ani nesnívalo. Pre nás fyzická zdatnosť znamená predovšetkým FUNKČNOSŤ. A čo pre vás?

iCore & Abs aplikacia v App Store

Súvisiace odkazy:
Aplikácia iCore & Abs dostupná v App Store
Podrobné informácie o cvičebnej aplikácii iCore & Abs
Web stránka www.icore-abs.com
Pracujeme na aplikácii pre iPhone
Ako s vami zacvičí aplikácia iCore & Abs
Video teaser pre aplikáciu iCore & ABS
Video progres aplikácia iCore & Abs

Zemolez
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Android
Ahoj. Aplikacia na android nebude? Dakujem
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 16.10.2012, 18:18
Reagovať
Pridané: 16.10.2012, 18:18
Reagovať
Re: Android
Aplikacia na Android nebude, ale cvicebny program je dostupny uz aj ako DVD: http://produkty.vladozlatos.com/cvicebne-dvd-icore-amp-abs.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Sedlingo
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Prepnutie do Slovenciny
Prave som na to prisiel - treba prepnut jazyk v iPhone na Slovencinu a aplikacia je potom v Slovencine.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
test
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Re: Prepnutie do Slovenciny
test
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 02.08.2012, 18:17
Reagovať
Pridané: 02.08.2012, 18:17
Reagovať
Re: Prepnutie do Slovenciny
Super sikula ;)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Sedlingo
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Aplikacia v slovencine
Dobry den, aplikacia je super, len neviem prist na to, kde sa da prepnut do Slovenciny. Mozete mi poradit?

Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem