Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Silvestrovský upgrade pre rok 2012

Dobrý deň, ahojte.

Nový upgrade pre aktuálnu verziu seba samého vám posielame aj dnes, deň pred Silvestrom. Koniec roka je vždy čas bilancovať svoje úspechy aj neúspechy, zlepšenia i zlyhania. Či si to uvedomujeme alebo nie, to, čo sa nám doteraz udialo bolo výsledkom (produktom) našich minulých činov a myšlienok. V novom roku 2012 sa vám opäť prihlásime s novým dielom emailových novín, v ktorých sa budeme snažiť najviac ako vieme priniesť ďalšie skvelé aktualizácie pre váš software (mozog) i hadrware (telo).

Veríme, že aj vďaka nám sa opäť posuniete na vyššiu verzia vášho JA (2.0, 3.0, 4.0...) a nebude o nič zaostávať za tou minuloročnou verziou z roka 2011.

Tešíme sa na vás v novom roku 2012.
So srdečným pozdravom

Vlado, Tina a najmenšia Amelia

Ako vyzerajú nezdravo chudí ľudia

Pridal Vlado dňa 30.12.2011 do Články o zdraví | 26 komentárov

Merateľné veličiny ako napríklad hmotnosť sú síce pekné, ale nič nehovoriace čísla. Ak sa na ne budete koncentrovať za každú cenu (ako meradlo svojho úspechu), môžete si spôsobiť skrytú nadváhu i napriek tomu, že opäť oblečiete konfekčnú veľkosť napr. 34 - 36. Ako je to možné?

 

Krupica špaldová (video recept)

Pridal Vlado dňa 30.12.2011 do Články o zdraví | 11 komentárov

Klasická pšenica je potravina, ktorá sa na našich stoloch objavuje už po tisíce rokov. Pšenica má tri základné druhy a medzi tie najcennejšie patrí pšenica špaldová (Triticum spelta). Dnes si názorne ukážeme ako zo špaldovej krupice pripraviť chutné jedlo.

 

Zdravý Vianočný koláč od Wellness Team

Pridal Vlado dňa 26.12.2011 do Články o zdraví | 12 komentárov

Nasledovný koláč sa u nás doma pečie pravidelne najmä na sviatky. Okrem toho, že je nenáročný na prípravu, je veľmi chutný a zdravý zároveň. Záleží však na tom, koľko ho skonzumujete, pretože pri veľkom množstve žiadne múčne jedlá nie sú zdravé. Aký koláč sme pre vás pripravili?

 

Krásne a triezve Vianoce želáme vám všetkým

Pridal Vlado dňa 25.12.2011 do Články o zdraví | 5 komentárov

Vianoce ako ich poznáme dnes, majú trochu zmätenú tvár. Hoci sa snažíme blízkym darovať niečo z lásky, utiekame sa viac k materiálnym darom ako k tým, ktoré obohacujú šťastie ducha i myseľ, ktorá za celý rok stresu ani na sviatky nevie poriadne vypnúť. Aké Vianoce máme my s Tinkou?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER