Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Opravte svoj zle fungujúci metabolizmus

Dnešný článok o metabolizme považujeme za jeden z najdôležitejších aké sme doteraz napísali. Z jeho obsahu pochopíte čo je tajomstvom dlhovekosti, ako to funguje vo vašom metabolizme a hlavne aká najdôležitejšia životná úloha vás čaká v otázkach životosprávy a výživy.

V ďalších troch článkoch venovaných Wellness Proteinu nájdete inšpiráciu pre svoju kuchyňu (recepty) a jedno krátke motivačné video. Dobrú chuť a príjemný zvyšok týždňa vám želajú:

Vlado, Tina a Amelia

Proteínové tyčinky z Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 28.10.2012 do Články o zdraví | 41 komentárov

Chcete si sami vyrábať proteínové tyčinky doma za veľmi prijateľnú cenu? Chcete mať radšej pod kontrolou zloženie tyčinky ako spoliehať sa na predražené, zato nie veľmi kvalitné zloženie tyčiniek dostupných v obchodoch? Pozrite sa na tento jednoduchý recept od nášho čitateľa.

 

Myšlienka ktorá (možno) zmení váš postoj

Pridal Vlado dňa 24.10.2012 do Články o zdraví | 3 komentáre

Pripravili sme pre vás niečo, čo sa vás dotkne až na hlbokej úrovni hodnôt a postojov - presne tak ako aj nás kedysi, keď sme po prvý krát počuli tento geniálny výrok. Čo je to za výrok sa dozviete z nasledovnej video ukážky, ktorú sme pripravili za účelom prezentácie Wellness Proteinu. 

 

Opravte svoj zle fungujúci metabolizmus

Pridal Vlado dňa 18.10.2012 do Články o zdraví | 225 komentárov

Predstavte si, že ak sa vám podarí len táto jedna pozitívna zmena vo vašom metabolizme, nebudete sa musieť pracne starať už takmer o vôbec nič. Vaše zdravie, vitalita, štíhlosť a celková kvalita života bude v podstate automaticky dosiahnutá. Aké zmeny v sebe musíte urobiť, aby sa toto stalo skutočnosťou?

 

Wellness Protein Recept - Tiramisu

Pridal Vlado dňa 16.10.2012 do Články o zdraví | 21 komentárov

Viete o tom, že niektoré dezerty sú úplne vhodné na konzumáciu, zatiaľ čo iné sú absolutne nevhodné? Kam by ste zaradili dezert Tiramusu? A čo si myslíte že je potrebné na ňom zmeniť aby sa z tejto pochúťky stal zdraviu prospešný recept? Žeby skoro nič? Rýchlo čítajte ďalej ako na to. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER