Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako efektívne precvičiť brucho za 90 sekúnd

Cvičíte na tréningu 100, 200 a viac brušákov? Tak odteraz to už nerobte a radšej sa inšpirujte skutočne funkčnými cvičeniami, ktoré ak urobíte poctivo, za 90 sekúnd vám "premasírujú" brušné svaly viac ako dosť. Ďalej si povieme ako navariť uzdravujúci čaj Yogi a uvidíte aké video recepty pre vás pripravujeme spolu s Wellness Proteinom. No a tí z vás, ktorí sa nevedeli dočkať DVD verzie cvičebného programu iCore & Abs, tak sa už dočkali.

Príjemný víkend želajú

Vlado, Tina a Amelia

Ako efektívne precvičiť brucho za 90 sekúnd?

Pridal Vlado dňa 09.10.2012 do Články o pohybe | 56 komentárov

Čudujete sa prečo stále nemáte na bruchu kocky? Robíte denne možno aj viac ako 100 brušákov? Ak nemáte správnu výživu, tak problém môže byť aj v tom, že tých 100 a viac brušákov možno nie je úplne to najefektívnejšie čo môžete pre seba urobiť. Ako teda na to? 

 

Ako si uvariť čaj YOGI proti nachladnutiu

Pridal Vlado dňa 26.09.2012 do Články o zdraví | 17 komentárov

September je obdobie, kedy sa vyskytujú častejšie virózne ochorenia, alebo zmenou počasia sa stáva, že človek ľahšie prechladne. V nasledovnom video recepte vám ukážeme spôsob, ako si uvariť imunostimulačný čaj s názvom Yogi.

 

iCore & Abs DVD hotové už tento týždeň

Pridal Vlado dňa 08.10.2012 do Hlavné správy | 8 komentárov

Pre tých z vás, ktorí nepoužívajú iPhone a iPad zariadenia, sme sa rozhodli urobiť radosť (alebo kompromis?) v podobe DVD materiálu. Tento materiál bude k dispozícii už tento týždeň. Chýbajú nám už len posledné úpravy vo video strihoch a vy sa môžete tešiť na skvelý workout. 

 

Wellness Protein a pripravované video recepty

Pridal Vlado dňa 11.10.2012 do Hlavné správy | 3 komentáre

Pripravujeme pre vás sériu zdravých video receptov o tom, ako efektívne používať Wellness Protein, ktorého receptúru sme vytvorili v spolupráci s firmou Kompava. Môžete sa tešiť najmä na sladké a chutné jedlá, pri ktorých nebudete mať šancu prežívať pocity viny. Na čo sa môžete tešiť?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER