Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Vašim hlasom spoločne za malú REVOLÚCIU?

Predstavte si, že len asi 5% populácie je schopná sa odtrhnúť od šedého priemeru a nájsť v sebe emočnú, mentálnu a psychologickú silu s pozitívnou energiou, ktorá mu umožní osobnostne rásť a napĺňať svoj potenciál. Nie je to škoda? Možno je to zámer a aj keby nebol rozhodli sme sa s tým aj tak niečo urobiť. Možno práve váš hlas nám pomôže zosilnieť natoľko, že spôsobíme malú revolúciu. 

Príjemný zvyšok týždňa vám želá

Zlatoš Family

Vlado, Tina a Amelka

Vašim hlasom spoločne za malú REVOLÚCIU?

Pridal Vlado dňa 13.11.2012 do Hlavné správy | 7 komentárov

Väčšina ľudí nemá pri sebe vo svojom živote osobu, ktorá by im pomáhala byť niekým viac, pomáhala osobnostne rásť a dosahovať vyššie levely. Aj vďaka vášmu hlasu nám pomáhate bojovať za lepšiu verziu nás všetkých. Čo bude odteraz symbolizovať toto logo?

 

Prednáška z konferencie MEXPO

Pridal Vlado dňa 14.11.2012 do Články o zdraví | 11 komentárov

Nedávno sme vás informovali o tom, že budeme prednášať na manažérsko mediálnej konferencii MEXPO. Ak ste nás ešte nemali možnosť stretnúť osobne, teraz budete mať príležitosť pozrieť si, ako naše prednášky vyzerajú. Pozerajte až dokonca lebo v závere vás čaká malý bonus. Aký?

 

Tina tvárou Kompavy

Pridal Vlado dňa 05.11.2012 do Články o pohybe | 2 komentáre

Spoločnosť Kompava sa rozhodla vo svojom marketingu vsadiť na overených športovcov, ktorých bude podporovať v športovej kariére. Vzájomná spolupráca je pre všetkých atlétov veľkou poctou a výzvou. Bolo vybratých 10 slovenských tvárí športovcov a reprezentantov, medzi nimi aj Tina Zlatoš Turnerová.

 

Skriptá z kurzu športovej výživy NUTRIS

Pridal Vlado dňa 09.11.2012 do Články o pohybe | 27 komentárov

Cez víkend sme prednášali v Topoľčanoch na avizovanom certifikovanom kurze športovej výživy. V nasledovných riadkoch si môžete naštudovať skriptá, ktoré sme pre poslucháčov zostavili. Jedna kontroverzná časť prednášky však poslucháčov mierne rozladila. O čo asi tak išlo?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER